Vores tilklippede træ.
I baggrunden skuret, som vi beklædte med bambushegnselementer, som jeg passede til og som nu danner baggrund for den ekstra solplads vi fik i den bageste del af haven.
Vores baglåge.
Lågen blev lavet af at tilpasset hegnselement. Relieffet over lågen købte vi for et par år siden i Kina, medens vi fandt løverne i et plantecenter i Værløse. De har som rigtige kinesiske løver en løs kugle i munden, der er hugget ud sammen med løverne, så den ikke kan tages ud af munden.
Klar til HF-fest
Sommeren 2012 blev Nana færdig med sin HF og da vejret var godt, var det jo oplagt at holde festen i haven.
Haven fyldt med glade studenter.
Et kig fra haven mod rækkehuset. Træet i venstre side er et Gingko Biloba også kalder Tempeltræ, som dog står inde hos naboen, men derfor kan vi jo godt nyde synet.
Haven i vintertøj
Selv når vinteren har klædt haven i hvidt, har vi dette vue gennem terrassedøren.
Den kinesiske lygte har fået hat på.

 

Den kinesisk/japansk inspirerede have.
Haven vender næsten direkte mod syd.
Da vi i 1990 købte vores rækkehus, var den kun godt 100 m2 have indrettet som blandet "prydhave" med buske og træer og urtehave. Da urtehave aldrig har været vores store interesse, valgte vi hurtigt at ændre denne del til græs, men vi fik aldrig rigtig bugt med buske, træer og græs.

Så i 2007 valgte vi at få lagt haven om til en, efter vor smag, mere ren have, hvor vi ikke skulle bruge vores sparsomme fritid på at luge og klippe, men kunne nøjes med at slå græsset og feje fliserne. Vi tegnede selv haven, inspireret af en blanding af kinesisk og japansk havekunst og fik et anlægsgartnerfirma til at anlægge det, vi havde tegnet.

Nedenfor kan du se et par billeder fra haven, som den kom til at se ud. Når vi på et tidspunkt finder billederne fra den oprindelige have og fra da haven blev endevendt, lægger vi også dem ind.
(klik på billeder for at få det større)
TIL STARTSIDEN

LOWERNE

      Poul Low Møller    Anne Low Kildeager    Nana Low Kildeager

HAVE
For ris, ros, kommentarer m.v.
kontakt:  poullowmoller@gmail.com
LOWERNE
Have
Rejser

POUL
Ingeniørprojekter
Modelbyggeri
Industrihistorie
Slægtsforskning
Tegnefilm


ANNE
Stofcollager

NANA
Grafisk Design

NYHEDER