LOWERNE

      Poul Low Møller    Anne Low Kildeager    Nana Low Kildeager

Min bror, Hans-Henrik og jeg har de seneste 3 år forsket i vore familiers slægter. Vi blev inspireret af, at mine svigerforældre havde en anetavle, hvor familien Low kunne spores tilbage til 1600-tallet på Bornholm. Dette fik os til at "grave" mere i Annes slægt og derefter også i min og min brors slægt "Møller´ne" fra Skælskør og "Andersen´erne" fra Slagelse og Odense. Ja faktisk hed vores bedstefar Hans Christian Andersen. Om der ved navngivningen var tænkt på eventyrdigteren ved vi ikke, men i hvert tilfælde var det noget vi kunne prale med overfor vore legekammerater som børn. Vi er for kort tid siden begyndt at anvende programmet Legacy til vores registreringer. Nedenfor kan I se mere om Annes og min slægt.

Anebilledet for Pouls og Hans-Henriks slægt forestiller i arbejderne på Carl Petersens sæbemølle på Lyngbyvej, hvor vores oldefar Eduard Schmidt var sæbemester.  Det er Eduard Schmidt, der sidder lige til venstre for tønden,
i lys skjorte og med armene over kors.

Anebilledet for Annes slægt forestiller Annes 3xtipoldeforældre, Svend Thorsen og Kirstine Pedersdatter, der ejede Melstedgård, som i dag er egnsmuseum på Bornholm.

God fornøjelse og bær venligst over med at vi ikke har fået fjernet alle RIN-koderne endnu.

TIL STARTSIDEN

 

For ris, ros, kommentarer m.v.
kontakt:  poullowmoller@gmail.com

 

 

SLÆGTSFORSKNING
HANS-HENRIKS OG POULS ANER


 

LOWERNE
Have
Rejser

POUL
Ingeniørprojekter
Modelbyggeri
Industrihistorie
Slægtsforskning
Tegnefilm


ANNE
Stofcollager

NANA
Grafisk Design

NYHEDER
ANNES ANER